Projekti

Delamaris
Redizajnirana slika

Delamaris je, po savjetu kupaca, svoje proizvode povezao u objedinjenu sliku, čime je postao prepoznatljiv na policama trgovina.

Delamaris je dobavljač zdravih, visokokvalitetnih konzerviranih ribljih proizvoda. Odlučili su redizajnirati ambalažu na osnovu rezultata istraživanja. Da bismo bolje razumjeli kupca, prvo smo napravili istraživanje o percepciji pakiranja i robne marke među slovenskim potrošačima. Fokus grupe su zatim kupcima savjetovale da povezuju proizvode koji su prethodno pakirani u različite boje s jednom slikom. Stvorena je jedinstvena bijela boja ambalaže i vesela riba kao komunikacijski simbol, a projekt je rezultat uske suradnje organizacije za istraživanje tržišta, kreativne agencije i klijenta, koji razumiju ciljeve i kontekst klijenta.

OCJENA TRŽIŠNIH DIONICA SPORTSKIH PONUDA

Cilj istraživanja tržišta bio je procijeniti tržišni udio dobavljača sportskih klađenja igračima na slovenskom tržištu. Točna procjena prihoda legalnog pružatelja usluga, Sportske lutrije, koja se približila stvarnom iznosu javno dostupnih podataka o njihovim prihodima, bila je odlična osnova za izračunavanje uloga drugih pružatelja usluga.

Natančna ocena porabe sredstev za igre na srečo 

IZLAZNE ANKETE

Izlazne ankete radimo od 2004. godine, objavljujući rezultate predsjedničkih, parlamentarnih i lokalnih izbora, kao i referendume.

Rezultati aktualnih vzporednih volitev

Parlamentarne volitve (junij 2018)

Vzporedne volitve, velikost vzorca N=10.000, natančna napoved parlamentarne strukture

Volitve v evropski parlament(maj 2014)

Vzporedne volitve, velikost vzorca N=7.966, natančna napoved števila evropskih poslancev glede na kandidatne liste

Predsedniške volitve (november 2012)

Vzporedne volitve natančna napoved izida 1. kroga

Predsedniške volitve (december 2012)

Vzporedne volitve natančna napoved zmagovalca

Aktualno